fbpx Skip to content
Un proiect Tunic Prod
Solicita o programare:  ONLINE   |   0741 27 37 06  |   0741 273 771   |   

ANALIZE DIVERSE

Test Papanicolau

Pachet ginecologic

Trăieste o viaţă activă şi împlinită alături de cei dragi! Nu aştepta apariţia primelor simptome deoarece poate fi prea târziu!

Pachetul ginecologic pe care ţi-l punem la dispoziţie la un preţ special de 399 lei, este compus din: consultaţie, ecografie transvaginală, test Babeş – Papanicolau şi analiza markeri tumorali. Prin intermediul acestui pachet poţi descoperi din timp modificările apărute la nivelul colului uterin, evitând astfel afecţiunile grave!

Din păcate, România se află pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte mortalitatea din cauza cancerului de col uterin – rata mortalităţii este de 4 ori mai mare decât media Uniunii Europene.

Solicita programare
Meeting,With,The,Close,Family,Is,Very,Important,For,Them

Screening oncologic pentru femei

Asigură-te că persoanele dragi din viaţa ta sunt şi vor rămâne sănătoase şi active, trăindu-şi viata din plin! Mama, bunica, sora, mătuşa sau chiar tu, pot face acum screeningul oncologic pentru femei! Se vor evalua markeri precum CA19-9, CA15-3 şi CA125, principalii indicatori în patologia mamară, ovariană, pancreatică şi colorectală! Acţionează din timp pentru a preintâmpina situaţiile dificile! Preţuieşte sănătatea ta şi a celor din jur!)

Solicita programare
Doctor,Conducting,Ultrasound,Examination,Of,Woman,In,Clinic,,Closeup

Screening tiroidian cu ecografie de specialitate

Statisticile mondiale arată că o femeie din 8 are probleme cu funcţionarea normală a tiroidei! Probleme care afectează respiraţia, pulsul, tensiunea arterială, sistemul nervos central şi periferic, nivelul colesterolului, metabolismul, tonusul muscular, pielea, greutatea, văzul şi menstruaţia! Şi cum toate aceste simptome pot fi atribuite multor afecţiuni, este necesară o verificare temeinică a tiroidei, constând în analiza de sânge pentru principalii indicatori tiroidieni (FT4, ATPO si TSH), însoţită de o ecografie de specialitate, care să completeze diagnosticul final. Nu aşteptaţi să deveniţi parte din statistici, verificaţi-vă tiroida şi redobândiţi-vă calitatea vieţii!

Solicita programare