fbpx Skip to content
Un proiect Tunic Prod
Solicita o programare:  ONLINE   |   0741 27 37 06  |   0741 273 771   |   

consiliere medicala

Sunt momente in care nu stii “incotro” sa te indrepti si «de unde s-o apuci»

Serviciul de consiliere medicala se adreseaza pacientilor clinicii noastre, dar si altor persoane, pentru care parcursul medical devine anevoios, ii scoate din zona de confort si resimt nevoia unei sustineri emotionale, dar si a unei indrumari catre servicii medicale de specialitate.

Sunt momente in care, ca pacient, nu stii “incotro” sa te indrepti, «de unde s-o apuci» si ai nevoie de indrumare avizata.

Rolul Consilierului Medical este de a coordona intreaga experienta a pacientului cu nevoi de “medical case management”, de la programare consult pana la follow-up post consult.

Specialistul nostru evalueaza analizele de laborator, ofera pacientului explicatii intr-un limbaj accesibil, «traducand» termenii de specialitate, ghideaza pacientul catre următoarele etape pe care ar trebui sa le parcurga, inclusiv orientarea catre investigatii si manopere specifice.

Beneficii pentru pacient

Ghidaj empatic

Limbaj accesibil comun

Intelegerea diagnosticului si a solutiilor posibile

Programarea din timp pentru investigatii

Posibilitatea initierii imediate a unui tratament

Iolanda Gheorghiu Consilier medical

Cu o experienta de 32 de ani in domeniu, insemnand peste 50.000 de ore efectuate in laboratorul de analize medicale (biochimie, hematologie, imunoserologie), consilierul nostru medical a oferit suport medical de-a lungul timpului unui numar mare de pacienti cu diverse afectiuni. Zeci de mii de buletine de analize citite, cu sute de mii de rezultate. Toate aceste analize au reprezentat la un moment dat, o situatie medicala din viața cuiva.
Biochimist Iolanda Gheorghiu

Biochimist Iolanda Gheorghiu

La inmanarea buletinului de analize, interactionezi cu destinul unui om, care, in urma primirii acestor rezultate poate fi marcat. In acel moment i-ar fi de folos o indrumare.

Conducand si coordonand o asociație neguvernamentala pentru persoanele seropozitive (1997-1998 si apoi din 2008 pana in prezent) și una pentru pacienții cu afecțiuni oncologice, am invatat importanta primei discutii a unui pacient dupa ce primeste un buletin cu analize medicale. Asa cum am invatat ca, un rezultat  nu se scoate din contextul unui buletin pentru ca trebuie sa vezi imaginea completa. Este o reflectare a starii de sanatate fizica si emotionala la acel moment. Poți modifica anumite rezultate, dar ai nevoie de sustinere pentru asta.

Si, am mai invatat ca este extrem de importanta emotia,  sentimentul ce-l incearca pe om in acele momente. In final, stiu ca asta conteaza.  Pentru ca medicina este pentru om, nu omul pentru medicina.