fbpx Skip to content
Un proiect Tunic Prod
Solicita o programare:  ONLINE   |   0741 27 37 06  |   0741 273 771   |   

Despre noi

BioLab s-a nascut din dorinta unor persoane de a nu trece prin lume neobservate
si de a sprijini in permanenta sistemul medical romanesc, pe care il cunosc si il slujesc de aproape 30 de ani, prin Tunic Prod.

videoposter

Laborator cu aparatura de ultima generatie

Am dotat laboratorul cu aparatura de ultima generatie (linie automata RT-PCR Exicycler™ 96 (Ver.4) si platforma Idylla) utilizand kituri validate, de mare acuratete pentru detectia ARN SARS-CoV 2.

Am inceput cu un segment restrans, cu testarile Covid, dar nu ne vom opri aici.

Proiectul nostru este mai mult decat atat. Ne propunem sa dezvoltam un laborator complex de diagnostic patologic, de referinta, care sa ofere solutii complete, la cele mai inalte standarde, precum si servicii de consiliere de specialitate pentru toti pacientii nostri.

Impreuna cu partenerii nostri, suntem implicati in proiecte de cercetare din domeniul oncologic, activitati care au ca scop accesul pacientilor, cat mai facil, la terapia personalizata, beneficiind de metode de diagnostic la standarde internationale recunoscute.

Echipa tanara, de profesionisti, cu experienta in domeniul diagnosticului molecular si a anatomiei patologice, impreuna cu partenerii nostri de suflet